Прес-конференція з питань підготовки до ЄВРО 2012

27 квітня перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко провів прес-конференцію «Київ та Євро-2012: вимоги УЄФА, плани влади», в якій прийняв участь департамент готельного бізнесу компаніі «МАЙГЕР». На прес-конференції Анатолій Голубченко надав звіт про виконання Києвом вимог УЄФА щодо підготовки стадіону, аеропорту, готелів та іншої інфраструктури столиці до Євро-2012, а також про плани місцевої влади у цій сфері.

«Ніщо не загрожує проведенню фіналу Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Києві», запевнив перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко. “Я хочу всіх запевнити: що стосується міста Києва, таких загроз, які могли б викликати скасування проведення Євро-2012, не існує”, – сказав він на прес-конференції.

Анатолій Голубченко повідомив, що до Євро-2012 у Києві буде введено в експлуатацію 7 готелів. Також, за його словами, вже виділені кошти на ремонт усіх гуртожитків київських вузів, які будуть задіяні для розміщення вболівальників.