Українсько-Ліванський бізнес-форум

30 листопада 2010 компанія «МАЙГЕР» брала участь в Українсько-Ліванському бізнес-форумі, який відбувся в рамках першого спільного засідання Міжурядової українсько-ліванської комісії з торговельно-економічного співробітництва.

За підсумками роботи Міжурядової українсько-ліванської комісії був підписаний протокол про торговельно-економічне співробітництво двох країн. Міністр економіки України Василь Цушко та Міністр економіки і торгівлі Лівану Мухаммад Сафаді очолювали комісію, а також взяли участь у бізнес-форумі.

Під час пленарної частини Міністр економіки України висловив сподівання на подальше поглиблення співпраці між країнами, а Міністр економіки і торгівлі Лівану у свою чергу підкреслив важливість взаємовигідного співробітництва у різних сферах економіки України та Лівану.

Після пленарної частини проходили двосторонні переговори між бізнесменами обох країн. Ліванські компанії представляли наступні сфери: інвестиційна діяльність, туризм, фармацевтика та косметика, виробництво сталі та обладнання для сільського господарства.

Укладення протоколу стало важливою подією у розвитку стабільних торговельно-економічних відносин між двома країнами. Підтвердженням тому служить той факт, що ліванські бізнесмени висловили готовність до співпраці з компанією «МАЙГЕР».